Det ska ju aldrig vara lätt..

2013-12-31 @ 01:50:52 Filed in: DIARY, MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 1
Är helt slutkörd efter alla papper man ska dubbelkolla, allt som ska skickas in och betalas. Sen ikväll, trodde jag att allt var fixat och klart och att jag bara hade mina egna saker kvar att göra (som säga upp abonnemanget, köpa nya linser, köpa presenter etc.) men nej, så lätt ska det ju inte vara.
 
Fick nyss ett mejl att jag inte har betalat fakturan. Va? Sen har ju kontoret stängt under nyårshelgen, så går ju inte ringa och prata med någon förens på onsdag. Den som betalades för två veckor sedan.
 
Lite goda nyther, hittade nyss en facebook-sida för alla svenskar som ska åka samma datum som mig, score.
Med detta säger jag godnatt och hoppas att alla har ett bra nyår!
 
Student, bal och bråvalla. Sums up my idea of a kick ass year.
 
 
 
 

PHOENIX, AZ

2013-12-29 @ 19:15:06 Filed in: DIARY, MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 0
Känner mig så glad över att saker äntligen händer. Blev för ca en månad sedan matchad med en helt underbar familj i Scottsdale, med tre små tjejer. Kunde inte varit mer perfekt. Kunde inte heller vara mer olikt Sverige, är den varmaste staden i USA.
 
Ska att försöka uppdatera här någon/några gånger i veckan, eller så fort något händer. Känner att de kommande veckorna (bara tre kvar!) kommer mest bara vara jobba, packa och kolla över alla tusen papper man har som ska skickas in och tas med till ambassaden. Har man min tur (eller hjärna) kommer jag ju glömma något självklart så som passet.
 
 
 

RSS 2.0