PINK AND NUDE

2013-08-27 @ 22:19:00 Filed in: MAKE UP
Kommentarer: 9
Första bilden; Pillow talk läppstift från Topshop (ca. 85 kr) och sweet salmon läppglans från Elf (35 kr)
Andra bilden; Shy girl läppstift från MAC (200 kr) och Illume läppglas från Smashbox (195 kr)
 
Har just nu två favorit kombinationer, båda två väldigt neutrala och passar till det mesta, men ganska olika i pris.
Den översta bilden har jag läppstiftet Pillow talk med Sweet salmon över, och jag ÄLSKAR denna kombon. Använder knappt läppstiftet utan läppglanset ovanpå, för att detta läppstift har en väldigt blå underton, vilket ser lite fake ut på mig. Därför balanserar jag ut det med läppglanset över, eftersom det är mer rosanude än bara rosa.
 
Andra bilden är det jag använder mest ju nu, Shy girl (cream sheen) med Illume ovanpå. Älskar båda dessa var för sig, men tillsammans blir de den perfekta nudefärgen för mig. Shy girl är ett läppstift som är väldigt krämigt, så det känns nästan som ett läppbalsam på läpparna, vilket jag gillar. Färgen är dock lite för peachtonad för min smak, så med ett beiget gloss över blir det den ultimata nude-läppen för mig i höst!
 

REVIEW: Eight hour cream

2013-08-27 @ 09:25:00 Filed in: NEW IN
Kommentarer: 1
Elizabeth Arden Eight hour cream, Kick 420 kr (just nu 336 kr)
 
Förra veckan gick jag och köpte mig denna, som jag sucktat efter länge men inte vetat om jag velat spendera pengarna. Men efter att ha läst många bra saker om den, och sett att den var på extrapris, tog jag tummen ur och köpte den. Och tur var det, för den works magic on my lips!
 
Eight hour cream kan man använda lite vart man vill där man är torr, händer, fötter, läppar. Min huduvsakliga använding av produkten är till läpparna, då jag ofta får torra och narriga läppar och vet inte hur jag ska fixa det. Provade den redan när jag kom hem och trodde inte att jag skulle se/känna någon större skillnad med det samma, men jo. Så fort man applicerat den på läpparna så märker man skillnaden, och ju längre tiden går desto bättre blir det. Det enda minus som finns med denna produkten är lukten, jag köpte den oparfymerade men tycker fortfarande den luktar lite konstigt.
 
I alla fall en väldigt bra produkt som jag kan rekommendera till alla man torra läppar (händer eller fötter!)

LET'S HAVE A REALLY REALLY REALLY GOOD TIME

2013-08-26 @ 22:14:22 Filed in: MAKE UP
Kommentarer: 0
Simpel make-up jag hade förra veckan, med matt vit skugga, eyeliner och röda läppar. 
 
På ögonen har jag smashbox primer, och matt vit skugga från Elf, cake eyeliner från MUS
Läpparna har jag läppennan Heather från Isadora, och läppstiftet Rasberry från MUS

Isadora eye trio

2013-08-25 @ 17:44:00 Filed in: MAKE UP
Kommentarer: 0
 
Ville visa er dessa underbara trios från Isadora. De finns i 9 olika färger, och de två jag har är Cool browns (vänster) och Forest. Vad jag älskar med dessa ögonskuggor är att de är väldigt pigmenterade och lätta att arbeta med. De sitter kvar på ögonlocket hela dagen utan primer och de har en väldigt fin lyster. Verkligen ett bra budgetköp!
 
119 kronor på kicks.se

VECKOREVYN

2013-08-21 @ 10:03:00 Filed in: DIARY
Kommentarer: 1
Som välkomnstpresent fick jag förre veckan hem ett nagellack, en eyedust och en mascara från Veckorevyn. Tackar tackar, de kommer att användas flitigt kan jag lova!

WE CAN'T HOLD ON TO YESTERDAY FOREVER

2013-08-18 @ 14:46:03 Filed in: MAKE UP
Kommentarer: 1
Översta raden, från vänster: Guerlain brozing powder Terracotta light blonde, Isadora eyeshadow trio Cool browns, MUS MS Deadly, Topshop lipstick Pillow talk, Elf lipgloss Sweet Salmon, Rimmel Stay Matte, Clinique kajal Creame lustre, MUS conceler Red.
Nedersta raden, från vänster: MUS Mascara Multi Lash black, Maybelline mascara The falsies, MAC Omega och charcoal brown (de två vänstra, till brynen), Smashbox eyelid primer, Smachbox kajal Onyx, Smashbox face primer, Elf Pink passion
 
Var ute i storstaden Vetlanda igår, och eftersom jag var ledig mestadels av dagen bestämde jag mig för att spendera dagen med att sminka mig. Ovan ser ni resultatet, hade en rolig kväll med mina tjejer!
 

BUDGET FAKE TAN

2013-08-17 @ 17:56:59 Filed in: DIARY
Kommentarer: 0
 
Kicks Fake tan, 89 kronor, St Tropez Fake tan glove, 40 kr på asos.com
 
Har under hela sommarnen användt denna underbara BUSen från Kicks, som inte bara är bra utan även billig! Det innehåller avokadoolja och vitamin E, och resultatet blir en narturlig och jämn solbränna. Det enda som jag skulle kunna säga om denna BUSen är att den fungerade inte så bra när jag var blekare. Eftersom den har en hel del glitter i sig och färgen går lite mer mot det orangea hållet, så blev det lite konstig färg på blek hy. Men utöver det fungerar den superbra, och får verkligen till den snygga sommarlystern!
 
 

THE BODY SHOP

2013-08-11 @ 23:24:41 Filed in: BEUTY
Kommentarer: 0
Moringa body butter, 185 kr and shower gel, 85 kr from The body shop.
 

Tänkte tipsa er om denna underbara doft från The body shop, moringa! Hade först en lite sampel size på 50 ml,  som jag tog slut på under loppet av en vecka, vilket goes to show hur mycket jag gillade den.
 
 

RSS 2.0