March in pictures

2014-03-30 @ 11:09:00 Filed in: MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 0
Har nu äntligen listat ut varför jag alltid tyckt Zlatan ser bekant ut.
 

Här är det tydligen lagligt att åka utan hjälm vilket många verkar som en bra ide..?
 
 
Hade en spelkväll hemma hos Anneli där jag, inte så förvånansvärt, förlorade på monopol.
 
 
Har glidit runt i min nya pyjamas halva tiden och andra halvan i träningskläder.
 
ALLA här har personliga nummerskyltar (utom jag då..) och alltid lika kul att hamna bakom dem.
 
 
 
 
 

House party

2014-03-30 @ 00:01:28 Filed in: MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 0
Igår.
 
Talita hade house party igår, och jag skulle ju egentligen inte gå eftersom jag skulle jobba idag. Men fick det glada beskedet att jag slipper jobba idag så det var bara att slänga av sig pyjamasen och köra dit. Kunde dock inte dricka eftersom jag var tvungen att köra hem senare, men var ändå kul att komma ut och hitta på något. Kan inte direkt säga att amerikaner är de vassaste knivarna i lådan, då när Chey berättade att hon vad från Sydafrika så var hans svar; Var ligger det? Jag trodde det var i alla fall en rolig kväll och jag snubblade i säng vid halv fyra imorse.
 

93 dagar kvar..

2014-03-29 @ 03:27:00 Filed in: MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 0
..tills jag får se mina föräldrar och mina två minsta systrar. Dagen innan min födelsedag också, vilket presse alltså! Sitter just nu och chillar i vardagsummet, eftersom jag nu räknat ut att routern är i föräldrarnas sovrum och jag är på andra sidan huset. Så varje gång jag har tid springer jag ner hit och försöker få lite saker gjort (kollar på serier och fotboll sen tre dagar tillbaka). Skulle egentligen gått "ut" ikväll men eftersom jag ska börja tidigt imorgon så får jag skippa det imorgon. Får se om mitt sydafrikanska, tyska, norka och svenska umgänge vill hitta på något imorgon eftermiddag/söndag istället, då jag ÄNTLIGEN är ledig. Inte för att jag har så himla jobbigt på mitt jobb, men jobbar på obekväma tider då alla är lediga, och är ledig när folk jobbar. Missar också den gratis mödarträningen som är på Lördagar då jag jobbar. Missar också Man City-Arsenal för jag jobbar. Rolig info jag delar med mig av..?
 
Eftersom dagarna rullar på som vanligt så finns det inte så mycket att uppdatera er med. Kan dela med mig av lite bilder från de senaste veckorna och ger ännu ett löfte som att uppdatera mer.
 
10 minuter senare.. Inga bilder idag då blogg.se inte alls vill ladda upp mina bilder. TACK då.
 
 
 
 
 
 

TVÅ MÅNADER

2014-03-20 @ 21:00:22 Filed in: MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 1
Idag har jag varit i staterna i exakt två månader, och om fyra dagar har jag varit hos min värdfamilj i två månader.
 
Hur jag har det då? Vore dumt att klaga, har en bra familj med snälla (för det mesta) barn och har börjat träffa lite folk på min ledig tid. Kan dock inte säga att jag inte längtar hem just nu med allt som händer i huset. Vill göra det klart att jag vill inte åka hem, men det betyder inte att jag inte längtar hem. Är så många saker som händer just nu och jag blir lite orolig över min framtid här borta, vilket gör att jag längtar hem mer än innan. Sen sa också boken att det är vanligt att efter två-tre månader känna en stor hemlängtan, så jag vet inte rikigt vad jag ska göra med mina känslor just nu. Förstår att för vissa så kommer detta inlägget inte säga er någonting, men jag vill inte lägga ut hela min värdfamiljs situation på internet så det får vara så tyvärr. Kommer i alla fall uppdatera här i fall något skulle vända, åt vilket håll som helst.
 
På lite gladare not, pratade nyss med Malin och Sofia på skype i ca en timma, vilket mättade minhemlängtan lite. Fick en cribstur av Malins nya lägenhet och uppdatering på livet hemma i Vetlanda, kan inte påstå att mycket nytt hänt i den staden. Ska prata med mamma och company imorgon också och se till att dom kan komma hit och hälsa på i Maj någon gång. Förhoppningsvis kommer dom innan det blivit så varmt att man smälter bort så fort man går ut.
 
VIlle bara skriva av mig lite om allt som händer nu, börjar jobba om tio minuter (klockan är tio i tolv nu) och lär nog mest bara vara hemma med Q eller alternativt hämta P och G efter skolan. Sen lovar lovar lovar jag att fråga om jag får lägga ut bilder på barnen för annars kommer varje inlägg avslutas med fula selfies.
 
 
 
 

SHOPPING

2014-03-19 @ 06:41:52 Filed in: MAKE UP, MY AU-PAIR YEAR, NEW IN
Kommentarer: 0
Hej, jag heter Jennifer och jag är en shopaholic.
 
Kommer VERKLIGEN uppdatera mera här. Är ju helt dött här för er stackare som tittar in varje dag!

WIFI PROBLEM

2014-03-11 @ 18:35:53 Filed in: MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 0
Har inte direkt haft världens bästa internet fram tills nu, men denna veckan har varit OTROLIGT segt. Var femte minut (skojar inte) stängs internet av, och sen när det väl är ingång så är det hur segt som helst och funkar som sagt bara i fem min. Har försökt ladda upp inlägg med bilder här i ett par dagar men inget vill funka, så jag LOVAR att så fort internet kommer igång så kommer det inlägg.

Kan kort berätta om min vecka också nu när jag ändå är ingång och skriver. Har haft det lite kämpigt de senaste dagarna, den ena dåliga nyheten efter den andra för familjen. Ingenting som direkt effektuerar mig, men ändå lite jobbigt för man vet inte riktigt vart man ska ta vägen eller vad man ska säga.

Förutom de dåliga nyheterna har jag haft en bra vecka, har hängt med Annelie i Fashion Squere och bränt ännu mera pengar (har nu satt mig själv på köpförbud), har sett en gigantiskt spindel och har haft spysjukan på besök. Sitter mest och väntar på min tur att vara sjuk eftersom jag har samma immunförsvar som en nyfödd bebis.

Kommer förhoppningsvis komma ett inlägg i dagarna med lite bilder från veckan, ha det bra sålänge! :)

It's happening again!

2014-03-02 @ 05:28:46 Filed in: DIARY, MY AU-PAIR YEAR
Kommentarer: 0
 
It's on again!!
Är så peppad på att träna, men efter att jag var ute och gick och fick sen en fet jävla lång orm så har jag
blivit lite rädd av mig när jag är ute och springer/går. Så, istället för att lägga pengar på ett gymkort som kommer
glömmas om ett par veckor kom jag på att jag gjorde denna workouten för någon sommar sedan
och tyckte det var skitkul (och jobbigt!!) Jag märkte verkligen att jag blev starkare och hade bättre flås så nu jävlar! Ska ta denna veckan på mig och köra lite egen träning, joggingturer osv sen på Söndag nästa vecka börjar det på riktigt! Hurra!
 
Har varit dålig på att uppdatera JAG VET, så nu ska jag göra ett löfte jag kommer kunna hålla. En gång i vecka (kanske fler om jag har tid) kommer jag att uppdatera. Troligtvis på helgen så jag kan gå igenom veckan som har gått. Anledningen till att jag inte uppdaterar så mycket nu är för att varje dag är densamma, vaknar, kör/hämtar barn, leker med dem och sedan är jag för trött för att göra något. Det är därför jag inte skriver här så mycket för känns så långtråkigt att skriva samma sak over and over again.
 
 

RSS 2.0